Course Registration Uitm

student portal uitm|e course registration uitm|istudent uitm|ecourse registration|e course horticulture|e course agriculture|icar e course:Get all the information here to connect to the UiTM student portal. Are you a new UiTM student or an existing user? Wondering how to log into your i-Learn account for the first time? Don’t worry, I’m here to help. The steps are really simple. Before getting started with UiTM Student system Login | Uitm Course Registration we’ll give you general explanation about student portal

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN UITM ONLINE 2022 (UiTM iStudent Portal)Untuk makluman pelajar UiTM, keputusan peperiksaan bagi semester terkini boleh disemak bermula 15 Mac 2022, jam 9 pagi.Semakan secara atas talian boleh dibuat melalui 3 cara mudah iaitu Portal SaringC19, MyStudent, atau UiTM Student Portal.Berikut dikongsikan lebih lanjut tentang cara membuat semakan keputusan peperiksaan secara online.

Course Registration Uitm

Oleh kerana student UiTM dah nak masuk sem baru so saya rasa nak update sikit pasal UiTM portal.. UiTM have update their new side and this is more helpful to us (the student).. So first of all, before you enter your classes the first thing first is you have to open your student portal and register your courses for your new semester.. Every UiTM student should have their own ID and Password for enter this portal.

student portal uitm

Nak register kelas for every new semester is seriously tough.. sebabnya? sebab portal ni akan selalu ‘error’ susah gila nak masuk dan susah nak buat pendaftaran baharu.. So UiTM take a good step for updating the site and their system every semester for the students.You have to find your courses name, code and bla bla bla.

But now, senang gila cause dia ada one side khas untuk pendaftaran sahaja.. Of course benda baru so ada pros and cons biasa lah baru nak on still stuck because ramai yang nak mendaftar sekali.. Bila benda baru ni banyak benda kene belajar jugak..So harap student baru akan datang dapat laa belajar macam mana nak mendaftar kos di UiTM Portal

Student E Course Registration Uitm

  1. Go to your browser then search for UiTM Student Portal
  2. Go to the i-Learn login page that is https://simsweb.uitm.edu.my/SPORTAL_APP/SPORTAL_LOGIN/index.htm

New Student

For first time login (new student), you are required to enter registered emel during online application to UiTM

For First time login your are required to follow the following steps:-

Please key-in your registered Login ID and email to receive your password.

  • Login ID or Student ID
  • Email
  • Security Captcha Number

The click button written “Send my Password to my Email Now

Leave a Reply

Your email address will not be published.